2018-07-27 247 瀏覽
行朗豪坊行到好攰,想坐低順便食個晚餐,我就入左euro go go,因為euro go go既蜜糖雞翼真係會令人食過返尋味啊朋友叫左個蒜香意粉,而我就叫左個卡邦尼意粉,當然要叫個蜜糖雞翼開心share啦~euro go go上菜速度算快,俾完錢10分鐘內已經上左碟雞翼。錫紙盆真係熱到爆,係岩岩係焗爐拎出黎架。淨係賣相都令人垂涎欲滴,雞翼上面淋滿蜜糖先拎去焗,焗出黎表面有光澤,帶啲焦糖色。一咬,熱辣辣唔在講,入面鎖住既雞翼汁出哂黎,皮面仲有少少脆。蜜糖+烤雞呢個配搭真係100分食食下雞翼,主食亦都到左啦~卡邦尼意粉睇落乾身,但料都唔少,火腿煙肉都有落足,而且面頭仲有芝士粉。可惜食落冇我想像中creamy,芝士可以再落多的。