小野人

KOKA
同老婆行完Donki Donki,行到攰攰地,開始有啲餓,最好有杯啤酒食吓串燒,見到呢間餐廳又有串燒食又有酸辣粉食,所以走入。首先來一個前菜~涼拌海帶絲:爽口海帶絲加入微酸辣汁,每條海帶絲掛晒汁,十分開胃KOKA椒鹽薯條:曲型炸到脆卜卜,加入椒鹽同香辣粉,送酒一流芝士蒜蓉烤茄子:茄子烤得十分軟林林,加上芝士拉斯同特濃蒜蓉香味食前菜,就開始食串燒烤新鮮臭豆腐-個臭豆腐夠晒臭,外脆內軟,加入香辣粉,野味十足烤脆雞皮:十分甘脆烤洋芋片:十分爽口又辣味十足,香辣味入晒洋芋片裏面烤虎皮尖椒::柔軟又甜,加上外面嘅孜然粉和辣粉襯托,甜中帶辣。烤雞肉:咬入肉質十分林,一啲都唔乾。烤小牛肉:牛味十足,而入口牛肉內的脂肪入口即溶。烤台灣小香腸:烤十分脆烤花枝墨魚丸:除了外而烤到香脆外,裏面還有小墨魚粒,香蔥豚肉卷:內層香蔥吸收晒豚肉的油脂,食入口由內層的主食方面是酸辣粉:酸辣粉是我老婆最愛,每條薯粉都掛辣度十足的汁,加上爽口煙靭薯粉,大滿足😋最後來一個串燒甜品,麻吉年糕燒-配煉奶和粗砂糖一齊點,外層砂糖嘅脆和年糕脆皮,裏面十分煙靭,果然十分麻吉

涼拌海帶絲

椒鹽薯條

芝士蒜蓉烤茄子

食前菜,就開始食串燒

烤脆雞皮:十分甘脆

烤洋芋片:十分爽口又辣味十足,香辣味入晒洋芋片裏面

烤雞肉:咬入肉質十分林,一啲都唔乾。

烤小牛肉:牛味十足,而入口牛肉內的脂肪入口即溶。

烤台灣小香腸:烤十分脆

烤花枝墨魚丸:除了外而烤到香脆外,裏面還有小墨魚粒,

香蔥豚肉卷:內層香蔥吸收晒豚肉的油脂,食入口由內層的

酸辣粉

麻吉年糕燒