2023-06-16 914 瀏覽
幫襯好幾年抵食日本菜因為附近都易泊車, 所以成日都同屋企人食呢間日本菜仲有間大房, 如果人多可以訂房, 要唔要最低消費就要問返餐廳囉.我地做埋佢會員, 食野儲分仲可以換免費菜式😋清酒煮蜆 .都幾實在, 都有20+隻, 淡淡清酒味, 小朋友都食得😆凍酒花螺 同行朋友們都覺得硬咗啲, 可以不試😋油甘魚壽司, 今日好肥美, 好新鮮, 油脂好香😋帶子裙邊壽好好食 爽爽口, 比起單食帶子壽司來的有口感😋海膽壽司 鮮甜, 無臭味, 可以😋我地一家大細都鐘意食佢燒雞軟骨👍😋燒雞皮都有, 飲返杯BEER, 爽晒~😋香芒軟殼蟹卷都係好味, 芒果大大片, 軟殼蟹唔會好似出面有D得脆粉囉.🥰香芒蟹籽沙律都大大盤, 料都新鮮, 小朋友最愛.🤓帶子炒飯, 喂飽大人個肚是常識吧, 粒粒分明, 炒得都幾乾身, 成日都會點呢個飯. 一定唔會伏#日本菜 #深水埗 #三上水產 #晚飯 #小朋友 #有房BOOK #抵食 #平民價格 #街坊生意 #可做會員 #食材新鮮#foodies #hkfoodies #hkig #foodsearching #foodslover #exploreHK #hkjapanesefood
幫襯好幾年抵食日本菜
因為附近都易泊車, 所以成日都同屋企人食呢間日本菜

我地做埋佢會員, 食野儲分仲可以換免費菜式

😆凍酒花螺 同行朋友們都覺得硬咗啲, 可以不試
😋油甘魚壽司, 今日好肥美, 好新鮮, 油脂好香
😋帶子裙邊壽好好食 爽爽口, 比起單食帶子壽司來的有口感
😋海膽壽司 鮮甜, 無臭味, 可以
😋我地一家大細都鐘意食佢燒雞軟骨👍
😋燒雞皮都有, 飲返杯BEER, 爽晒~
🥰香芒蟹籽沙律都大大盤, 料都新鮮, 小朋友最愛.

#foodies #hkfoodies #hkig #foodsearching #foodslover #exploreHK #hkjapanesefood #japanesefoods #hkfoods
壽司
清油煮蜆