2018-05-10 101 瀏覽
呢個深水埗唯一一間放題都俾我搵到😂我都覺得自己為搵食可以有幾盡!呢間餐廳細細,好街坊feel,放題野食種類唔多!但都叫樣樣有d咁⋯😜第一張係三文魚蟹子沙律,好正常!👍🏻跟住就小食啦~基本野黎!壽司軍艦⋯都有幾款,叫黎試下先,火灸三文魚都唔錯⋯炸物-有吉列蝦vs天婦羅蝦 前者勝🤣🤣後者淋巴巴⋯釀雞翼vs芝麻雞翼. 芝麻勝😝我唔太喜歡佢釀餃子餡入去,芝麻雞翼香口d😋 一口牛味道唔錯,比起大間既放題店好食,牛肉多汁唔硬!好食👍🏻👍🏻刺身-款式唔多,但全部都幾新鮮!三文魚係厚切!😋無偷雞切薄!好豐富!其實我重食左d卷物,但竟然唔記得影相🙈🙈鰻魚忌廉芝士卷 係唔錯既!👏🏻😜野飲都齊既,有茶有汽水,最特別係呢個蜜桃烏龍茶,好香蜜桃味🍑☺️☺️好飲!👍🏻餐廳唔多人~可以普通散叫或者食放題,朋友傾計坐下都唔錯!侍應態度都幾好呀!不過下次我會試散叫喇~😜😜
炸物-有吉列蝦vs天婦羅蝦 前者勝🤣🤣後者淋巴巴⋯
三文魚沙律