灣仔街頭小食非常之多 今次試左一間好高汁既鋪頭 平時Lunch行過賣雙餸飯 質素都唔錯 過左午市時間搖身一變變成街頭小食 仲營業到凌晨時間tim 最重要呢間既精華真係在於個秘製醬汁🤤咖喱陳皮魚旦 $12/8粒咖喱味超重仲好辣好過癮 醬汁真係好重要 彈牙陳皮魚旦街頭最愛煎釀六寶 $35/7件全部都係純鯪魚肉釀製 有青椒 尖椒 茄子 紅腸 豆腐 豆卜選擇 鯪魚肉都香 最重要佢地秘製辣椒汁超級惹味 啲汁真係調得好好南越街頭烤肉串 $38/3串重烤肉味好有泰式既感覺 肉味香濃有口感 配埋泰式辣醬好有風味台式麻辣鴨血豆腐 $28碗個麻辣紅湯式好好食 夠曬辣味襯托鴨血同豆腐 鴨血口感QQ嫩滑 豆腐吸哂所有湯底味好正椰汁芋頭西米露 (凍)$24碗最後特別係有糖水食 仲要好足料!!西米露勁多一啲都唔馬虎 芋頭粒粒舊大舊 重點係真係好味 凍冰冰食埋以上辣野真係好解辣 仲有其他糖水可以選擇呢點真係好驚喜整體上街頭小食價錢真係算平 重點真係好食同足料 食物種類多樣化都好重要 值得經常黎幫襯😝
灣仔街頭小食非常之多 今次試左一間好高汁既鋪頭

咖喱陳皮魚旦 $12/8粒