2023-07-21
海怡半島A出口過條天橋到街市就見到飢餓館。烏冬套餐最平$45 。重有飲品送,好平呀!❤️嗌咗個芝士煙肉雞蛋烏冬將蛋黃刺穿,混入烏冬內,蛋黃汁掛在烏冬上,很美味。芝士煙肉🥓為烏冬添上鹹味。烏冬口感煙韌滑溜~😚❤️墨西哥牛肉卷餅全部卷餅送薯條🍟或沙律🥗加飲品全部卷餅都有芝士同埋辣汁。如果唔要芝士同埋辣汁可以話俾侍應聽。侍應主動問我要唔要辣,我話唔需要。牛肉牛味香濃卷餅餡料豐富,有酸甜多汁蕃茄、爽脆生菜、紫洋蔥🧅和芝士條,還加上了沙律醬。卷餅薄得黎煙韌👍🏻。薯條係檸檬胡椒味,剛炸起呈金黃色,入口熱辣辣又香又脆。檸檬胡椒味酸酸地辣辣地,令人不禁食完一條又一條。另外嗌左兩個小食。❤️蕃茄雞肉丸有大量蕃茄汁🥫,酸酸甜甜好開胃😋。重有d芝士,芝味十足。❤️燒粟米和芝士未食之前以為會燒到好乾爭爭,點知竟然保留到水份,食落有粟米嘅甜。芝士切成絲撒在面,食落有芝士味。飲品可自行到雪櫃取。
烏冬套餐最平$45 。重有飲品送,好平呀!
❤️嗌咗個芝士煙肉雞蛋烏冬
❤️墨西哥牛肉卷餅
全部卷餅送薯條🍟或沙律🥗加飲品
牛肉牛味香濃
卷餅薄得黎煙韌👍🏻。
另外嗌左兩個小食。
❤️蕃茄雞肉丸
有大量蕃茄汁🥫,酸酸甜甜好開胃😋。重有d芝士,芝味十足。
❤️燒粟米和芝士
飲品可自行到雪櫃取。