2024-03-27
☕️街角咖啡熱烤吐司🥪-呢日去開尖沙咀又未夠鐘食正餐 所以揾咗間輕食coffee shop hea一hea🤓 咖啡店位置唔多 比較專注做外賣生意 不過好彩當日門口仲有位😛-🐟煙三文魚青瓜三文治 $48三文治由一塊熱烤過嘅吐司組成 因為個包都算厚身 所以有外焦脆 入面仲係軟軟地嘅口感😃 而且賣相都幾豐富 啲饀合唔埋😂 三文魚幾肥美 加上青瓜中和番 而個醬都唔錯😜-🐣牛油果雞胸三文治 $48牛油果份量十足鋪滿成個包 雞胸都算嫩滑唔會好乾柴 加上少少醬汁調味 整體口感都幾濕潤 唔錯😚-☕️Dirty Earl Grey $50係咖啡介嘅水墨畫dirty 加上伯爵茶嘅變奏版😎 飲落同平時嘅dirty 多咗一層Earl grey特有嘅citrusy味道 同咖啡都幾夾😗-🍫Earl Grey Chocolate $45/$50另外我地叫咗另一個同樣係Earl Grey系列嘅飲品 加咗伯爵茶嘅熱朱古力 唔會死甜或者太膩口 反而多咗種成熟大人向嘅甘甜同citrusy酸味 飲落好感覺elegant😜-📍Mood Coffee (尖沙咀)尖沙咀漆咸道南81號南海大廈地下E號舖
🐟煙三文魚青瓜三文治 $48
🐣牛油果雞胸三文治 $48
☕️Dirty Earl Grey $50
🍫Earl Grey Chocolate $45/$50
📍Mood Coffee (尖沙咀)
尖沙咀漆咸道南81號南海大廈地下E號舖