餐廳: 魚一壽司 (教育路)
資訊:

2023-07-17 670 瀏覽
💰259(堂食連加一)壽司(梅)🍱$78Lunch set,有湯有沙律有茶碗蒸再加10件壽司,老實講都幾抵👍🏻不過!茶碗蒸黎到既時候好水,完全係未熟,bug都bug唔到🥲所以我哋放埋左一邊。有個職員收碟個時見到即刻話換個比我地。換完之後個質地終於正常返👌🏻成個餐味道都不過不失。鱈魚乾$28脆卜卜,幾好食😋不過份量比較少,但可以試吓😙火龍卷$78呢個卷個價錢同一個午市套餐一樣,所以都唔係平🫡其實就係炸蝦卷既加大版,不過係好食嘅😋個蝦炸得又脆又熱🔥所以都值得試~焦糖鵝肝壽司(1件)🍣$38單點黎講係貴,所以更加要試吓值唔值呢個價錢!因為👦🏻唔鍾意食鵝肝所以佢冇叫,👧🏻食完之後覺得好有驚喜!焦糖既甜同鵝肝少少咸,加埋一齊好好食,入口即化既感覺🤤❤️必試!火炙壽司(2件)$14都係單點壽司,味道一般,不過不失~👧🏻之前已經想試呢間,特登入元朗試。去到環境衞生都好一般,張枱有D好似指甲碎😵🤢仲要豉油碟有頭髮,👧🏻咁注重餐廳整潔既多少有d唔滿意。幸好食物質素合格,如果住元朗附近推介黎食,但好似我哋2個咁特登去就唔使啦~✨評分✨食物:6/10環境:5/10衛生:2/10服務:6/10回頭率:4/10
💰259(堂食連加一)

壽司(梅)🍱$78

鱈魚乾$28
脆卜卜,幾好食😋不過份量比較少,但可以試吓😙

火龍卷$78

焦糖鵝肝壽司(1件)🍣$38

火炙壽司(2件)$14
都係單點壽司,味道一般,不過不失~

✨評分✨
食物:6/10