2021-10-25 485 瀏覽
貪方便入左去食,又中伏了order 左一個下午茶肥牛拉麵,隔左一陣同我地講全部拉麵/烏冬都冇哂唯有轉特餐?定常餐?要左個麵配炒蛋豬扒同多士,點知黎到係烏冬。。。又話冇烏冬?🙄豬扒質素算正常,不過就好油炒蛋份量極少另外order 一份全日早餐雞扒size 比較細,味道同肉質都可接受,不過都係好油炒蛋份量同樣係少薯蓉正常加左錢叫杯紅豆冰,除左甜左少少都算唔錯講下呢度既"優質"服務店員黎送餐時問佢拎杯水,個男店員係冇任何表示然後轉身走左🙃🙃🙃雖然佢之後係有俾到我,不過完全唔show 個客係咩玩法另一個女店員收緊餐牌,然後將成疊餐牌放係我地張檯,連問或者知會一聲都冇👏🏻👏🏻 隔左一陣先拎返走之後又講下衛生一入到黎係店員安排座位俾我地,咁即係suppose 已經執好檯先安排座位但一坐低就見到一舊用過既紙巾冇清理之後提供既餐具係有污蹟既🤢總共食左116蚊食物質素還可接受,不過服務同衛生確係好差
貪方便入左去食,又中伏了
唯有轉特餐?定常餐?
豬扒質素算正常,不過就好油
炒蛋份量極少
另外order 一份全日早餐
雞扒size 比較細,味道同肉質都可接受,不過都係好油
炒蛋份量同樣係少
薯蓉正常
加左錢叫杯紅豆冰,除左甜左少少都算唔錯

講下呢度既"優質"服務
雖然佢之後係有俾到我,不過完全唔show 個客係咩玩法

之後又講下衛生
但一坐低就見到一舊用過既紙巾冇清理
之後提供既餐具係有污蹟既🤢

總共食左116蚊
食物質素還可接受,不過服務同衛生確係好差

2021-10-24