餐廳: 丼丼屋 (荷里活廣場)
資訊:

2013-12-26 994 瀏覽
朋友仔補請生日飯兼睇戲~ 丼丼屋為鍾情和食但拒食生野的朋友之穩陣選擇~叫左3個小食,另每人一主食。1. 甜蛋卷- 好味啊!滑滑暖暖又夠大件不乾身,我們一致好評!2. 燒魚乾- 唔係雞泡魚乾,食落好似係優之良品果d零食魚乾咁,都ok ge.3. 鐵板粟米牛油帶子- 好香,帶子幾大隻,pass!4. 鰻魚石頭窩飯- 我唔好鰻魚。。朋友話幾好食5. 燒三文魚親子飯- 配上三文魚子,燒三文魚肉不提供腩位是明智之選,因為大量醬油漬三文魚子食一半感覺都幾漏。。所以一定唔好再落豉油撈飯。。會好鹹ga! 但整體呢個係好食ge!餐廳叫做keep到水準,不過總覺得開業初期係太古城食果次最好食!
朋友仔補請生日飯兼睇戲~
丼丼屋為鍾情和食但拒食生野的朋友之穩陣選擇~
叫左3個小食,另每人一主食。
3. 鐵板粟米牛油帶子- 好香,帶子幾大隻,pass!
4. 鰻魚石頭窩飯- 我唔好鰻魚。。朋友話幾好食

2013-12-23
15 分鐘 (堂食)
  • 甜蛋卷