2017-01-25
補祝的生日飯生日正日一個人食M記都算獨, 朋友就以為我早就有人約, 點知結果是...所以朋友為我補祝食生日飯, 我也不客氣提出要求. 唔要食自助餐, 放題, 露天, 最好有景. 而我真係好喜歡歐洲. 最後我提出來這裡. 哈哈, 生日有人同自己慶祝已經執到, 仲敢多多要求, 原因我們相識多年, 外人可能覺得似熟賣熟不用客氣, 正因我們是好姊妹, 說話可不用轉彎角, 想吃什麼便直接說, 所以我堅決拒絕去她預早安排的"公主"餐廳. 我們分別叫了兩個不同晚餐, 頭盆比較特別, 主菜相對較為普通, 但整晚服務都很好, 主動幫我影相留念, 整體而言, 我這主角有飯食有禮物收當然開心, 而我好姊妹也說會帶她男友來慶祝, 不用傷腦筋. 記住要珍惜會為你搵餐廳食飯的好友!
記住要珍惜會為你搵餐廳食飯的好友!