2024-01-29
👱🏻♀️補身養生好easy👱🏻♀️-陪老媽子辦年貨 除咗蔘茸海味 女士養生養顏 燕窩係首選 今日去咗間樓上燕窩店嘅新蒲崗舖採購 順便買外賣🥡返屋企歎-🥥椰汁木瓜燉雪燕甜品每日鮮製‼️ 滋潤養顏燉燕窩係孝敬老媽子嘅😘 燕窩碎白𠽌𠽌 木瓜清甜 味道少甜清清地 椰香豐富 啱晒佢心意-🍮木瓜奶凍奶凍自己食😬 每啖滑嘟嘟 奶味濃郁creamy 牛奶控必試‼️ 食完之後 仲可以留番個靚靚玻璃樽裝零食-🐔膠原蛋白濃雞湯呢個湯簡直係女士至愛😍 碗半份量一次過飲完 方便𢹂帶 擺兩包喺公司冰格再叮熱 滋補話咁易🥹 入口先有雞湯鮮甜 跟住係好重嘅膠質 飲完我又冇口渴喎☺️ 真材實料唔落味精-🍖蒜辣雞翼尖蒜末多🧄 蒜味重而濃 撈飯好正 配啤酒🍻做小食亦得 雞翼尖有麻油香-📍啖啖燕窩新蒲崗彩虹道226-228號永顯工業大廈地下C3鋪
🥥椰汁木瓜燉雪燕
🍮木瓜奶凍