2013-01-25 260 瀏覽
團購一壽司, $30買價值$60的現金券, 買了兩張吃了兩餐, 但食物質素好差好差!左: 唔知叫咩卷 右: 三文魚壽司左: 比目魚邊壽司右: 劍魚壽司以上是第一次食的東西, 只有比目魚邊壽司, 其他壽司, 連一向最穩陣的三文魚都是無味道的! 店員大部份似是尼泊爾人, 服務態度唔得! 我無歧視佢哋, 我下午三點入去食, 當時只得幾枱客, 但店員都頻頻落錯單! 我同佢講話依碟壽司係我的 ! 佢唔相信我, 並用尼泊爾話問另一位店員碟壽司係咪我架? 噴完一輪口水, 先拿碟壽司俾我, 我覺得佢哋令到我有hard feeling同埋好唔合衛生囉!仲有一張團購現金券, 只有再食一次. 以下是第二次食的東西!全部魚生都係無味道的! 上: 帶子壽司下左起: 比目魚邊壽司, 劍魚壽司, 海螺壽司兩次埋單都要補差價, 埋單要再加$50, TOTAL百多元一餐, 我覺得完全唔抵!結論: 唔會再有第三次
左: 唔知叫咩卷
右: 三文魚壽司
左: 比目魚邊壽司
右: 劍魚壽司

上: 帶子壽司
下左起: 比目魚邊壽司, 劍魚壽司, 海螺壽司

結論: 唔會再有第三次
用餐優惠