2023-08-27 13 瀏覽
呢間cafe位於合和中心內,左邊係花店,右邊係cafe,而cafe的每個角落都用上好多唔同品種的花卉做佈置,非常”IG-able”🌸呢日下午茶時段嚟到,店員推介我哋一定要試佢哋的蛋糕,於是我哋就揀咗一款cake,一款Bagel 同兩杯飲品🍩岩手縣蟹肉牛油果Bagel✅蟹肉同牛油果🥑味道香濃,兩種食材味道亦好夾,店員亦細心建議我哋可以將火箭菜嗰邊夾埋一齊食,可以平衡返口感更fresh一d。個包亦好鬆軟,份量都幾大個🍰豆腐蛋糕✅入口有啖啖豆腐香,下面係cheese cake,芝士味香☕️Flat White✅據店員講佢哋嘅咖啡豆經過嚴格挑選,所以飲落去香滑🍹Good Minutes Refreshing✅呢款都係店員推薦,入面用咗多款新鮮水果,先雪凍然後再加入梳打製成鮮果茶,水果味香濃而且好清新!呢間cafe無論食物、環境、服務,以至一杯一碟都好用心處理,作為客人響度對住好多花花用餐感覺亦好chill,好適合同朋友嚟傾計食嘢飲嘢!👍🏻

🍩岩手縣蟹肉牛油果Bagel
🍰豆腐蛋糕
✅入口有啖啖豆腐香,下面係cheese cake,芝士味香
☕️Flat White
✅據店員講佢哋嘅咖啡豆經過嚴格挑選,所以飲落去香滑
🍹Good Minutes Refreshing
2023-08-24