招聘中
$16,000-$16,500
$17,000-$20,000
$17,000-$23,000
2024-07-23 800 瀏覽
次次去moko都無見到呢間餐廳!明明喺一樓都係當眼位,都係無食過!今次同小朋友一齊行,佢見到個門口好多豬豬燈籠同偽真火裝飾話一定要食呢間!好!最緊要有人決定食嘜野啦🤣第一次食,我覺得一定要食名物,間餐好唔好食最緊要係最出名嘅野食!雖然個豬腩肉丼係最出名,但係我真係比較想加埋隻生蛋黃😆😆😆都一樣係豬腩肉丼。朋友叫左個豚肉拉麵!佢話一定要試下!😆點樣知究竟嗰樣嘢好唔好食呢?就係小朋友搶住食呀!半碗佢食哂!但真係好好食!首先豚肉做到好難好香,佢個汁唔會太鹹仲帶少少甜!最重要係咩!係可以自己揀多汁呀!真係好美好!雖然呢朋友就話佢嗰個拉麵都好好食,但係我試咗一啖之後就覺得原來真係會相對地失色㗎😆😆😆最後仲叫左個吉士泡芙!同我個想像有啲唔同原來呢佢好似蛋糕咁,又香又少少脆卜卜,啱啱焗好,真係好好食!呢間餐廳應該又會成日去食😆

好!最緊要有人決定食嘜野啦🤣

朋友叫左個豚肉拉麵!佢話一定要試下!😆