2023-09-23 142 瀏覽
鵝肝超級好食,鵝肝超級好食,鵝肝超級好食😋 因為真係好好食,所以要講三次。嗰種鵝肝油嘅香味,滲入咗去過牛肉入面,將成個漢堡嘅味道昇華,真係不得了!.突然之間好想食薯圈,而附近得呢間係有,所以專登過嚟食。叫咗個芝士旋風薯條,芝士醬淋起上面,原本好驚之後啲薯條會淋晒唔好食,但係佢由頭擺到落尾都仲係脆身,值得一讚!.呢度嘅漢堡真係非常巨大,一個女仔食完個包應該都飽😂 唔好講話想食其他小食,應該唔太可能。所以我哋最後決定兩個人嗌一個包就算,留返個肚食其他嘢~ 同埋lunch過嚟食有得加$35跟個直薯條同嘢飲,一個人真係更加冇可能食得晒😂😂😂.除咗薯圈之外,我哋最後仲加咗一個蜜味辣雞翼,咁就有好多唔同嘢食啦😋 同friend食嘅好處就係可以叫多啲唔同款,每樣都可以食少少~ 睇相可能以為唔多嘢,但最後我哋係飽到食唔晒,然而我哋兩個已經係相當大食,就證明佢份量非常之多!