裝修完之後第三次嚟食,裝修後同樣環境嘈雜左,服務差咗~ 唔係服務態度唔好,但係好緩慢,效率低,而且好多甩漏我食嘢除咗服務,比較着重食物質素(如果佢唔係差態度嘅程度)大致上都係嗌返平時食嘅嘢,都幾快上手幾新鮮嘅熱辣辣雪山奶皇包外脆內軟,唔算留心但係都幾好食嘅,質素穩定海蜇涼拌鴨腎定唔知雞腎 $62好似,比普通涼拌海蜇貴幾蚊㗎姐,梗係要多款餸!雞腎好味喎,個底都有大概六篇左右,爽脆海蜇亦都質素穩定鍾意佢冇芝麻同埋唔係撈咗好多油之前見佢個白灼時菜好多油,今次試吓要求走油!原來真係可以,乾爽好多冇咁油膩,寧願自己另外點嗰啲蠔油醬食開嘅滷水牛展,男朋友經常會覺得偏甜食一片就唔食,我就覺得幾啱食,不過牛肉始終係鼎泰豐嘅好味,牛肉會比較重,呢度都OK嘅,薄薄地大概有九片呢度燒賣覺得佢好多油,蝦餃唔錯,雖然唔大粒但係唔會好多廢物撈埋一齊譬如豬油粒鹹魚雞粒炒飯,佢係用生菜絲唔係菜粒,今次覺得非常之油膩,上枱見到立立令的炒嘢好似差咗, 因為都嗌咗佢少油㗎滷水豆腐不過不失皮蛋幾好味,不過我個人唔係咁鍾意渣船,只係個人口味唔關佢問題😛🤣紅棗糕質感做得好好!中間嗰度係椰汁糕,我自己就鍾意信紅棗膏,但係其實佢做得

我食嘢除咗服務,比較着重食物質素(如果佢唔係差態度嘅程度)
大致上都係嗌返平時食嘅嘢,都幾快上手幾新鮮嘅熱辣辣
雪山奶皇包外脆內軟,唔算留心但係都幾好食嘅,質素穩定
海蜇涼拌鴨腎定唔知雞腎
海蜇亦都質素穩定
鍾意佢冇芝麻同埋唔係撈咗好多油
薄薄地大概有九片

炒嘢好似差咗, 因為都嗌咗佢少油㗎
滷水豆腐不過不失

紅棗糕質感做得好好!中間嗰度係椰汁糕,我自己就鍾意信紅棗膏,但係其實佢做得OK嘅
蛋撻冇食到,迷迷你你幾可愛嘅, 見到佢哋次次都話應該唔錯😂整體而言覺得佢價錢冇乜點話加好多好似鼎泰豐咁變態,不過質素就冇咁穩定,服務同環境就一定係差咗,以前好似冇咁嘈,同埋會跟得足啲冇咁甩頭甩尾
20 分鐘 (堂食)
午餐