2015-01-26 1547 瀏覽
前一排試佐堅城三間西餐廳,呢間係最好的!聽說開佐唔係好耐,但食物服務環境價格都是最好的!我地試佐2個set lunch,一個係湯+雞扒+雪糕,一個係沙律+海鮮扁意粉+coffee。全部好滿意兼且有驚喜。雞扒大大件好入味又靚,扁意粉是服務員推薦的,話大廚整呢道菜好拿手,確實個汁和海鮮意粉好夾好美妙,配搭得恰到好處。最驚喜係個雪糕有好多種唔同小食隨便加,好像食乳酪咁。而杯coffee 細細杯,香濃醇厚,比好大驚喜我,覺得一杯好coffee 是成個西餐廳的靈魂,而呢家既coffee 值得入來單點一杯細味一下。可惜唔記得影低。隔離臺有人食龍蝦好大件,看到流晒口水想下次再來試過。哈哈。
麵包
雞扒薯條