2018-04-17 645 瀏覽
今日經過文武廟、見到呢一間素食餐廳、原來今日係初一、朋友信佛的所以我們一起去吃個素午餐餐廳環境不錯這裏的人服務態度非常之好!我點了這個cappuccino with coconut milk 濃郁的椰子味!好好味呀⋯⋯如果杯咖啡大杯啲會開心啲囉!呢個係baked egg !! 我諗食素嘅外國人應該鍾意食、味道好中東feel 、但係我本人就一般!呢個pop corn chicken 幾好食、係炸咗啲猴頭菇、真係好似有少少雞味、呢個poached eggs 吐司有牛油果、火箭菜同雨衣金蘭、都唔錯!個chocolate dreams 係幾好飲㗎、有啲Berries 加朱古力!都幾好味!份量比較細、可以試多幾樣野、如果兩個男人應該要叫好多先食得飽

餐廳環境不錯這裏的人服務態度非常之好!

濃郁的椰子味!好好味呀⋯⋯如果杯咖啡大杯啲會開心啲囉!

份量比較細、可以試多幾樣野、
如果兩個男人應該要叫好多先食得飽