2018-05-25 94 瀏覽
西環起左地鐵之後 就開左好多餐廳一年無黎又變左好多啦!以前因為工作關係成日黎西環 順便食好西今次就黎左呢間L’attitude食飯係地鐵站一岀行2分鐘就到 非常方便舖內放左好得意既兔仔同好巨大既熊仔 天花上面又有幾舊雲吊左係到 好少女風呀!我地order 左8安士美國特級肉眼排、香煎帶子羽衣甘藍意大利麵、小食拼盤先黎既竟然係香煎帶子羽衣甘藍意大利麵,有兩粒大大粒既帶子,煎完之後既帶子好鮮味! 切成細絲的深綠色羽衣甘藍同意粉一齊食,味道好match之後再黎既係小食拼盤(薯條、雞翼、軟殼蟹)個薯條有三種醬包括茄汁、沙律醬、好特別既牛油果醬開頭食唔係好食得出牛油果醬既味道,但薯條無咁熱時再食個味道就好出啦!另外,雞翼係BBQ醬口味,唔會太鹹,岩岩好!而個軟殼蟹炸得好乾身又厚肉,再灑上檸檬汁,唔洗加其他醬都已經好正啦!!之後送上既係8安士美國特級肉眼排,我地叫左5成熟,塊扒好厚身,肉質非常鮮嫩。側邊既配菜灑上左黑胡椒都已經好夠味!Drinks方面order 左The Skylines 星空系列既Los Angeles(藍蝶花,蜂蜜檸檬) & Paris (藍蝶花,玫瑰檸檬)本人覺得Paris個
西環起左地鐵之後 就開左好多餐廳
今次就黎左呢間L’attitude食飯
係地鐵站一岀行2分鐘就到 非常方便
香煎帶子羽衣甘藍意大利麵
之後再黎既係小食拼盤(薯條、雞翼、軟殼蟹)
個薯條有三種醬包括茄汁、沙律醬、好特別既牛油果醬
另外,雞翼係BBQ醬口味,唔會太鹹,岩岩好!
小食拼盤
8安士美國特級肉眼排

The  skylines  (Los  Angeles  &  Paris  )

本人覺得Paris個味道比較岀d😋
食完之後,當然要叫返個甜品啦!
我地叫左一個Hot Air Ballon 夢幻熱氣球!
店員送上黎既時候,真係覺得好夢幻呀!個名無改錯!
棉花糖係上面,雪糕係下面!個雪糕仲好香滑添!必食呀!
Hot  Air  Balloon
p.s. 呢間餐廳既員工全部都好nice 呀👍🏻