2023-02-14
之前嚟食過2次晚餐,趁星期6打完拳同細妹再去試埋佢哋嘅𝙗𝙧𝙪𝙣𝙘𝙝😆,開心就係咁簡單❤️! .📍𝘽𝙞𝙜 𝙁𝙞𝙨𝙝𝙚𝙧𝙢𝙖𝙣 𝘽𝙧𝙚𝙖𝙠𝙛𝙖𝙨𝙩 ($168) 𝘼𝙡𝙡 𝙙𝙖𝙮 𝙗𝙧𝙚𝙖𝙠𝙛𝙖𝙨𝙩好豐富,太陽蛋煎得靚🍳、煙肉香脆惹味🥓、煙三文魚油潤鹹香 🐟、薯餅外脆內軟又唔油🥔。不過牛扒唔夠軟腍🥩、蟹餅唔夠鮮甜🦀。另外仲配有酸種麵包🥯、茄汁豆🥫同沙律菜🥗。整體食落唔錯,份量好多! .📍𝘽𝙚𝙣𝙚𝙙𝙞𝙘𝙩 𝙇𝙤𝙗𝙨𝙩𝙚𝙧 ($188) 呢個幾有驚喜✨,一上枱已經聞到好香!鬆餅上鋪咗層龍蝦肉🦞再加上水波蛋💛,旁邊仲有薯餅!龍蝦份量唔惹少,食落惹味,係我哋食過最好嘅𝘽𝙚𝙣𝙚𝙙𝙞𝙘𝙩之一🌟,推薦! .📍𝙎𝙪𝙧𝙛 𝙣 𝙏𝙪𝙧𝙛 ($288) 呢個餐有半隻龍蝦🦞、一大塊肉眼扒🥩、薯條🍟同沙律🥗!龍蝦彈牙鮮甜🧡;肉眼整到3成熟左右,顏色嫰紅冇血水,比𝘼𝘿𝘽個塊扒肉質細嫩啲💖。薯條香脆沙律新鮮,又飽又滿足。
📍𝘽𝙚𝙣𝙚𝙙𝙞𝙘𝙩 𝙇𝙤𝙗𝙨𝙩𝙚𝙧 ($188)
📍𝙎𝙪𝙧𝙛 𝙣 𝙏𝙪𝙧𝙛 ($288)