2013-04-19 8 瀏覽
聽講個大廚是西班牙籍名廚舊慕名來一試.餐前小吃是冰青提子粒, 少許酸好開胃. 泡沫青提子汁就好清甜好潤喉.鵝肝頭盤中有餓肝有四種方式去表現, 最特別的是杯鵝肝泡沫咖啡, 鵝肝與雜莓汁混合成的獨特味道, 滑而不膩, 創新!鵝肝燉蛋很滑, 味道很特別. 士多啤梨啫喱鵝肝慕士, 鵝肝變成半液體感覺很新穎. 最後的鵝肝片, 很多油脂很幼滑好味!西班牙頂級黑毛豬柳, 個賣相真係麻麻, 不過味道濃郁而且切開後多汁, 幾好食. 伴菜的炸薯條一般.甜品草莓芝士雪糕, 味道非常複雜, 真佩服個廚師竟然咁都拼到, 朱古力/芝士/草莓配班蘭雪糕, 好新穎!另外鵪鶉蛋同埋朱古力也很好食. 蕃茄凍湯也很特別很甜. 可惜相機張卡唔見左, 無相. 另外服務員有禮貌也好漂亮~
聽講個大廚是西班牙籍名廚舊慕名來一試.
2013-04-18
2 分鐘 (堂食)
用餐優惠
試食活動