好多時我地都將時間排到密密麻麻,好少將啲時間留比自己~ Heart in Place 係一間位於西環嘅cafe,店主希望黎呢到嘅客人都可以享受獨處嘅時光~ 環境佈置簡約、舒適,可以比客人一個既愉快又放鬆嘅用餐體驗~🥰✅比利時列日窩夫係佢地嘅招牌菜,窩夫加入咗珍珠糖而且係自家製嘅,外層邊邊脆身而窩夫入面軟糯;抹茶味道嘅窩夫亦都好香濃美味~ 呢個可以話係我食過最好食嘅窩夫之一!🤩✅蕃茄虎蝦扁意粉面頭放咗三隻虎蝦,睇落擺盤都擺得幾唔錯~ 扁意粉配上開胃嘅蕃茄醬汁;而虎蝦係開邊咗嘅,所以啲蝦肉都好容易拆到落黎~🤗✅特濃抹茶拿鐵面頭嘅拉花好靚,勁好打卡;而呢杯matcha latte 好香濃,入面好香嘅抹茶味,但飲落又唔會覺得苦澀~😋