2021-08-25 408 瀏覽
之前上網睇到已經想試,今次終於試到啦,有一個好似返咗去日本嘅感覺,而且店舖都係有「他他me」同簡單嘅裝修,俾到人真係有啲好簡約嘅日本style嘅Cafe嘅感覺叫咗個月見浮雲親子井,賣相已經好得意,用蛋白整嘅浮雲再配上流心蛋,下面就有啲雞同埋鏗魚汁炒飯,分量剛剛好,而且有啲生果同埋青瓜,感覺好健康😌另外,仲叫咗杯菠蘿果醋梳打tim,初頭以為果醋會好酸,原來係我諗多咗,飲落去嘅感覺fresh ,依家天氣咁熱,叫一杯真係爽最後當然叫咗個甜品啦,4.3牛乳富士奶酪,唔會太甜,而且好滑同有好香嘅牛奶味😝食完依餐之後真係好滿足,溫馨小提示,佢哋係淨係收現金,而且仲唔係好多位,如果有興趣嘅,就要去預訂左sin😌, 小編去嗰日都見到有啲人嚟Walk in但係最終都係冇位😅