放假去西貢hea 下,俾我發現一間cafe, 佢哋個名好似食甜品「Ice Mango」,行到門口睇menu同啲客人,先知道原來食漢堡包。還掂行咗咁耐,入去hea 下,一邊對住個海一邊食漢堡包同炸魚薯條,不錯,不錯。我同男友叫咗老細漢堡🍔加Blanc 1664🍻 同炸魚薯條試一試。落單後好快就有得食啦,(大約十分鐘左右)。炸魚薯條既炸魚又滑又多汁松化得黎又唔會爛啲肉好香又脆食到停唔到口。老細漢堡:兩個字「巨大」,漢堡包非常香脆, 仲有陣陣的芝麻香:洋蔥圈~ 煙肉~芝士 ~牛肉 ~菠蘿~蕃茄 & 生菜。洋蔥圈同煙肉非常香口,中間的牛肉份量十足又多汁,上面仲有片香濃溶化左的芝士,真係數不到我們要食幾多啖,先食曬一個漢堡包! 兩樣野都熱辣辣 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻🍔🍔🍔👍🏻👍🏻🍻🍻🍻🍻

落單後好快就有得食啦,(大約十分鐘左右)。

洋蔥圈~ 煙肉~芝士 ~牛肉 ~菠蘿~蕃茄 & 生菜。

炸魚薯條
老細漢堡加blanc1664  生啤
兩樣野都熱辣辣 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻🍔🍔🍔👍🏻👍🏻🍻🍻🍻🍻
2016-05-25
10 分鐘 (堂食)
老細漢堡加blanc1664  生啤
  • 老細漢堡