2024-08-24
每次入嚟都係玩水上活動🤣🤣玩完運動當然係要食餐好嘅補充體力🤓🤓.All day breakfast (照燒雞扒) ($128)好滿足啊救命😂😂全部材料都好新鮮好好食😆最令我驚艷嘅位係其中兩個食材: pancake同炸芝士麻薯波波🩷個pancake口感好正🥹鬆軟有空氣感又唔會太甜🥹加啲楓糖漿/蜜糖就秒速成為mcgriddle個隻味同口感🫨🫨我食唔晒 朋友食咗啲都話好食🫶🏻另外個粒炸芝士麻薯波波真係啱哂我胃口🥹又有芝士又有麻薯又熱辣辣脆卜卜🩷所以食第一啖已經幸福到成間餐廳嘅食客都靜咗(睇吓我做咩咁浮誇)☺️😂.All day breakfast (和牛) ($148)朋友叫咗嘅呢個本身以為會同我個個一樣一碟有好多料個種🤓點知佢上到嚟係似一個和牛mcgriddle😎😎好crazy 香港都食到mcgriddle啦🤣🤣朋友話好食 和牛嘅肉汁加埋上面太陽蛋嘅蛋汁 口感超juicy😋再加埋鬆軟嘅pancake食 口感味道都一流🤩.檸檬巴斯克芝士蛋糕 ($58)朋友話比想像中好食🤣🤣同埋賣相都好加分啊食完呢餐好滿足啊🥹🥹平日返工如果辛苦 假日就可以去吓西貢望下海食下好嘢對自己好啲~🫶🏻不過留意返西貢好多
All day breakfast (和牛) ($148)
檸檬巴斯克芝士蛋糕 ($58)
朋友話比想像中好食🤣🤣同埋賣相都好加分啊
食完呢餐好滿足啊🥹🥹平日返工如果辛苦 假日就可以去吓西貢望下海食下好嘢對自己好啲~🫶🏻不過留意返西貢好多cafe都收18:00 想chill就要早少少嚟🐒