2025-02-16 0 瀏覽
今日同朋友嚟到西貢嘅 M Square 食晚餐,除咗有美食之外,環境仲好舒適好chill呀!唔單止有大電視睇波,仲有桌球同模擬打golf空間 ,啱晒大人細路一齊嚟呀!我哋叫咗兩款主食,再加小食同甜品。慢煮嘅手撕豬肉千層麵肉質嫩滑香口,加埋香草醬同蕃茄汁,味道香濃,仲有超邪惡嘅芝士呀!而BBQ烤雞薄餅,燒烤醬夠晒入味,再配上紅洋蔥同燈籠椒,同朋友share一齊食就最開心啦🤤甜品仲有我最鍾意嘅蘋果法式多士,一上菜就聞到好香嘅玉桂味,入口清新唔會覺得油膩,真係每啖都有幸福嘅味道 🥰!!✨Pulled Pork Lasagna✨BBQ Chicken Pizza ✨Wild Wings✨Strawberry Milkshake✨Honeycomb Caramel Milkshake✨ Apple Crumble French Toast
我哋叫咗兩款主食,再加小食同甜品
Wild Wings
BBQ Chicken Pizza