2017-11-14 631 瀏覽
係QB 想食得好D又唔會畀人趕, 真係要行黎太古城..呢間野食物有保證, 唔會衰得去邊... 不過唔會食DINNER, DINNER份量太少。 唔夠食GA~首先餐廳外面D位, 其實係可以叫出去食既。 旦佢只會畀外賣PACKING你。 羅多個杯都要收$。。其實可以環保D LOR。 不過我諗同商場既合約有關啦~~~我地都係睇情況先決定輪位定係出面外賣就算。外面既餐牌一樣, 只係冇得叫PIZZA~所以如果唔係要食PIZZA 又冇時間輪位既話, 坐出面都OK!ANYWAY, 講返食物, 我就好欣賞呢度既湯, 好真材實料BLEND 出黎。 唔係D溝水溝粉個D湯黎~好似成日都係南瓜湯咁。。。好似食黎食去都黑松露意粉。哈哈~~~BURGER 都係必叫啦。。 我就一定係牛。 有朋友就次次都黎都要雞BURGER。 因為佢唔食牛。旦又好中E食BURGER WOR!所以佢黎親都只會叫雞BURGER!XDDD完美分割呀XDDD
係QB 想食得好D又唔會畀人趕, 真係要行黎太古城..

其實可以環保D LOR。 不過我諗同商場既合約有關啦~~~
ANYWAY, 講返食物,
南瓜湯

好似成日都係南瓜湯咁。。。

好似食黎食去都黑松露意粉。哈哈~~~
所以佢黎親都只會叫雞BURGER!XDDD
完美分割呀XDDD
20 分鐘 (堂食)
南瓜湯