見到今個十月 @eathkgirls 去幫襯 @grindsize難得行動力咁高 𝐛𝐨𝐨𝐤𝐦𝐚𝐫𝐤 完無一個禮拜就去一試結果果然無介紹錯!通常考慮 𝐂𝐚𝐟𝐞來不去都係 1️⃣ 環境 2️⃣ 食物質素 3️⃣ 地理位置呢三樣嘢 𝐆𝐑𝐈𝐍𝐃 𝐒𝐈𝐙𝐄 都真心達標!好多打卡 able 嘅位,影食物定同朋友合照都好唔錯今次我坐樓上;環境舒服清淨,好適合同朋友傾計一聚通常靚靚 𝐂𝐚𝐟𝐞 啲嘢食都麻麻㗎嘛但呢間好食!份外令人意外,同行朋友都食得好開心 ▴ 蟹角明太子流心西班牙蛋餅 $98@cookingwithcherry 係咁大讚呢款蛋餅作為第一道菜 熱辣辣上菜暖吓個胃確實係好正▴ 龍蝦蝦蝦蝦多士 $158個人嚟講最鍾意呢款多士佛心爆多龍蝦不在話下連不愛麵包嘅我都覺得好好食個汁醬好惹味 一啖接一啖份量多到就咁單食食唔哂將龍蝦撈埋落卡邦尼意份到一齊食 😆▴ 意大利風乾豬腩肉卡邦尼意粉 $118相比上面兩款呢個有啲失色但 overall 都係好好食!豬腩肉非常之好咬口,口感彈牙、香脆▴ 髒髒牛角包窩夫 $72本身望到個牛角包窩夫見到隻色係好似天婦羅岩岩炸出嚟隻色咁以為會唔好食 結果好食啵全部即叫即整真心正,份量
難得行動力咁高 𝐛𝐨𝐨𝐤𝐦𝐚𝐫𝐤 完無一個禮拜就去一試
結果果然無介紹錯!

通常考慮 𝐂𝐚𝐟𝐞
呢三樣嘢 𝐆𝐑𝐈𝐍𝐃 𝐒𝐈𝐙𝐄 都真心達標!
好多打卡 able 嘅位,影食物定同朋友合照都好唔錯
今次我坐樓上;環境舒服清淨,好適合同朋友傾計一聚

通常靚靚 𝐂𝐚𝐟𝐞 啲嘢食都麻麻㗎嘛
但呢間好食!份外令人意外,同行朋友都食得好開心

▴ 蟹角明太子流心西班牙蛋餅 $98

份量多到就咁單食食唔哂
將龍蝦撈埋落卡邦尼意份到一齊食 😆

▴ 意大利風乾豬腩肉卡邦尼意粉 $118
相比上面兩款呢個有啲失色
但 overall 都係好好食!
豬腩肉非常之好咬口,口感彈牙、香脆

▴ 髒髒牛角包窩夫 $72
本身望到個牛角包窩夫
見到隻色係好似天婦羅岩岩炸出嚟隻色咁
以為會唔好食 結果好食啵
全部即叫即整真心正,份量唔會太大,OREO 口味 MM7 ~

▴ 鮮奶咖啡 $44
▴ 抹茶鮮奶 $52

位置唔駛講啦,超近 E 出口
方便到不得了,所以絕對會再幫襯!