2019-12-21 92 瀏覽
成日周圍帶兩個去玩出街食就緊㗎啦, 但係啱小朋友食又啱大人食嘅餐廳其實都幾難搵。 今次嚟到沙田石門食飯, 畀餐廳門口 一個餐牌吸引咗,原來佢哋有兒童餐。兒童餐仲有三個款式揀, 有通粉,意粉同埋薯菜,岩晒唔同口味嘅小朋友。 一入到去 侍應哥哥就攞咗顏色紙俾小朋友填顏色, 佢悶親佢地。今次我就叫咗一個 紐西蘭肉眼扒,小虎蝦沙律,蠔湯 同埋 意大利芝士餅, 加埋小朋友嘅兒童餐。今次我終於可以唔使顧佢哋有得食返自己鍾意食嘢啦。😍紐西蘭肉眼扒勁juicy肉汁流曬出嚟, 沙律就好新鮮好flash, 真係估唔到橙加蝦夾埋原來咁好食㗎喎。埋單俾錢, 侍應哥哥仲攞咗個扭蛋機過嚟。原來食兒童餐佢哋仲會有扭蛋畀你玩㗎, 小朋友見到梗係心心眼啦。 去石門食飯呢間絕對係親子推介嚟㗎。👍🏻