當晚所叫嘅全部嘢飲嘢食,加埋都係$500埋單!2個人食超級飽啊!🤰價錢方面,以串燒專門店嚟講係真心抵 🤩最平 $10 起!😮(講到呢度... 唔得!我下次帶阿仔去食多次先!😋)雖然係店舖仔,地方唔算話好大,環境都裝修得幾打卡-able,牆上會有d可愛搞鬼廣東話字句嘅霓虹燈 😁 好colorful 💡串燒款式係非常非常之多!燒得靚 🔥樣樣都整得好惹味!👍😀海鮮類佢都好多款!生蠔/炸蠔/燒蠔、蝦、蟶子、扇貝等等都有 😀呢度採用 QR code 落單,即叫即燒🔥嚟嘢食都嚟得好快!大概20-25分鐘,d嘢都嚟齊哂喇 😮🔥重點推介 🤩🥓 煙肉韮菜卷 - 煙肉卷住勁多韮菜!完全塞滿哂! 煙肉燒出d油香同汁流哂入韮菜度 wow!🤤 同埋好咬口呢 😙同你地講,本身用煙肉搭配嘅卷已經有7款!😮煙肉帶子 / 煙肉車厘茄 等等... 所以呢間小店真係唔係講笑,款式選擇分分鐘比起其他串燒店更多!👍 加分!💯🦀 迷你軟殼蟹漢堡 🍔呢個必點🤩 軟殼蟹炸得好酥脆香口啊 ❤️😋🦪 清酒蒜蓉焗蜆 - 份量比我想像中多 😮 酒味重咗dd,同落咗勁多蒜蓉去焗,所以好香❤️ 蜆洗得都乾淨,冇乜沙嘅 👌同埋唔會冇哂蜆肉得個殼俾你
當晚所叫嘅全部嘢飲嘢食,加埋都係$500埋單!
2個人食超級飽啊!🤰

價錢方面,以串燒專門店嚟講係真心抵 🤩
最平 $10 起!😮
(講到呢度... 唔得!我下次帶阿仔去食多次先!😋)

雖然係店舖仔,地方唔算話好大,

串燒款式係非常非常之多!燒得靚 🔥
樣樣都整得好惹味!👍😀

呢度採用 QR code 落單,即叫即燒🔥
嚟嘢食都嚟得好快!
大概20-25分鐘,d嘢都嚟齊哂喇 😮

🔥重點推介 🤩

日本甜薯及煙肉韮菜卷

同你地講,本身用煙肉搭配嘅卷已經有7款!😮
煙肉帶子 / 煙肉車厘茄 等等...

🦀 迷你軟殼蟹漢堡 🍔
呢個必點🤩 軟殼蟹炸得好酥脆香口啊 ❤️😋
迷你軟殼蟹漢堡

🦪 清酒蒜蓉焗蜆 - 份量比我想像中多 😮 酒味重咗dd,同落咗勁多蒜蓉去焗,所以好香❤️ 蜆洗得都乾淨,冇乜沙嘅 👌同埋唔會冇哂蜆肉得個殼俾你 😂👍
兜蜆都起碼有20隻,所以真係抵食架!
清酒蒜蓉焗蜆

🍆 原條蒜香茄子 - 個人覺得2個人share都會好快飽肚,個份量似4個人share會好d 😂 因為真係好大條啊!成隻小朋友手臂咁長 😂
落咗好多蒜蓉,好香 😙
原條蒜香茄子

🥒 翠玉瓜 - 燒得香脆又juicy!😋
翠玉瓜

🍍 燒焦糖菠蘿 - 冇諗過咁大串!😍 一口咬落去爆哂汁!
燒焦糖菠蘿

🐡 雞泡魚干 - 平時我食就覺得麻麻就,食2條就已經收口😅 但呢度燒得好香!我竟然不停食 😋😁 可能係因為佢唔會燒到太過乾吧 😀
雞泡魚干

📜 當晚堂食點菜清單: