2024-08-21 1031 瀏覽
昨晚2024/08/20係我同女朋友👫🏻嘅周年紀念,我特登book咗Owens試下🤤因為次次經過佢哋門口都見佢哋排晒隊🤔好想試下佢地啲野😌點不知,真係幾好😂😋🤤我地叫左2個set dinner加2個小食(五星最高分)1)柚子蜜雞翼 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️2)薯條3兄弟⭐️⭐️⭐️⭐️3)軟殼蟹黑松露意大利飯⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️4)白酒蒜片大蜆扁意粉⭐️⭐️⭐️⭐️首先,佢哋呢四味餸都超有誠意咁做出黎!!!!啲雞翼係漲卜卜,完全無pre-cook啲薯條熱辣辣,配4個醬都幾夾(茄汁、Wasabi醬、明太子醬、他他醬)軟腳蟹最驚喜嘅地方係佢有蟹膏!🤩我第一下食到好食到癲咗😍啲大蜆全部都好新鮮!不過喺個人口味上,我比較鍾意濃味,所以我覺得呢間餐廳味道偏淡咗一啲啲🤏🏻如果可以鹹返少少,我會更加鍾意😊最後,亦都係我最好嘅體驗,係呢一間餐廳🍴我淨係喺備注度寫咗一句:周年紀念,完全冇叫佢哋準備啲乜嘢蛋糕🍰但係🥹佢哋最後佢地畫咗個咁靚嘅碟同送左個咁好食嘅蛋糕(巴斯克麻糬蛋糕)俾我哋😋🥰多謝你地🙏🏻店員服務態度超級好👍🏻👍🏻👍🏻超級有禮貌🫶🏻🫶🏻🫶🏻讚👍🏻👍🏻👍🏻我同❤️女朋友🥰已經決定咗會再嚟食😂see you guys☺️

我地叫左2個set dinner加2個小食(五星最高分)

1)柚子蜜雞翼 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2)薯條3兄弟⭐️⭐️⭐️⭐️

3)軟殼蟹黑松露意大利飯⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

4)白酒蒜片大蜆扁意粉⭐️⭐️⭐️⭐️

首先,佢哋呢四味餸都超有誠意咁做出黎!!!!

啲雞翼係漲卜卜,完全無pre-cook

軟腳蟹最驚喜嘅地方係佢有蟹膏!🤩我第一下食到好食到癲咗😍

啲大蜆全部都好新鮮!

巴斯克麻糬蛋糕
2024-08-20