觀塘外賣咖啡店 — Aspiration☕️▫️呢一間Aspirations係位於觀塘碼頭附近嘅外賣咖啡店,主打各種蛋糕甜品及咖啡,店舖裝修以藍色設計為主,旁邊亦有靚靚花花打卡位,佢地重特別訂製坊間少用的比賽級別咖啡機,可因應客人不同喜好,靈活控制出水量同壓力,為客人製作出獨一無二嘅咖啡。呢度附近都係啲商業大廈最啱買番杯咖啡返公司提吓神或者去海旁吹下海風、嘆杯咖啡~▫️Iced Cappuccino($38)Chocolate Scone🍫 ($28)Chocolate Muffin($28)Macha Latte 🍵($38)好飲~茶味都夠濃郁,拉花都靚😍Red Velvet Cake 🍰 ($38)紅桑莓嘅酸味中和左芝士嘅溜,口感非常綿滑,配搭得十分之好味,就算成個食晒都唔會覺得好濟,減低罪惡感,而且對比起一般嘅Cafe,呢一件蛋糕$38價錢相當實惠,如果要喺其他Cafe食呢一件蛋糕應該要起碼五、六十蚊!▫️地址:觀塘偉業街223-231號宏利金融中心1樓10號▫️@aspirations00- #aspriations #kwuntong #coffeeshop #latte #cappu
觀塘外賣咖啡店 — Aspiration☕️
▫️
Iced Cappuccino($38)
Chocolate Scone🍫 ($28)
Chocolate Muffin($28)
Macha Latte 🍵($38)
好飲~茶味都夠濃郁,拉花都靚😍

Red Velvet Cake 🍰 ($38)
地址:觀塘偉業街223-231號宏利金融中心1樓10號
@aspirations00
- #aspriations #kwuntong #coffeeshop #latte #cappuccino #takeaway #coffeelover #dessert #style #coffeeholic#coffee#hkcoffee#觀塘咖啡店#goeat觀塘#觀塘美食#觀塘咖啡#matchalatte#matchaholic#coffeegram#coffeelife