2022-10-29 2244 瀏覽
餐廳以半自助型式 自己去拎餐具同點餐 所以唔駛加一( ´▽`)香焗軟殼蟹配煙肉翠肉瓜蕃茄乾米型麵 ($138)餐飲可選咖啡、紅茶、檸茶、檸水等 亦可加$28-38加配佢地啲特式咖啡☕️隨lunch set附送嘅沙律菜都幾新鮮 搭配黑醋都幾開胃💛但略嫌啲粉份量太少 唔係好夠飽🥺第一次試米型麵 同我想像中嘅有啲唔同 我本來以為佢係較risotto再硬身少少🥺但佢係係較為扁身同淋 蕃茄乾同煙肉、翠肉瓜等本身相對味道較為清淡 比較適合走健康style嘅朋友😹旁邊搭配嘅cream cheese都唔算好夾😥但佢地嘅軟殼蟹焗得香口酥脆 幾好食❤️大蝦鳥魚子縲絲粉 ($128)呢個又幾有驚喜❣️份量雖然望落都係有啲少 但女仔黎講都夠食的(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵) 四隻大蝦都好爽口🦐鳥魚子醬食落有啲似xo醬 同縲絲粉好夾 而且又唔會煮得過淋 岩哂重口味同鍾意食蝦嘅朋友👧🏻❣️午市選擇唔算多 呢個價錢黎講份量有啲太少🥺但勝在佢環境都真係幾靚同舒服 如果過黎飲下咖啡休息下都唔錯🤤其實想試佢地個麻糬tiramisu 但weekend先有🥺🌛注意佢哋唔做晚市同埋星期一休息 唔好摸門釘喔(˶‾᷄ ⁻̫ ‾᷅˵)推薦指數:🌟🌟🌟

香焗軟殼蟹配煙肉翠肉瓜蕃茄乾米型麵 ($138)

香焗軟殼蟹配煙肉翠肉瓜蕃茄乾米型麵

大蝦鳥魚子縲絲粉 ($128)

大蝦烏魚子螺絲粉

推薦指數:🌟🌟🌟