尋日去觀塘行街 晚飯又想慳下錢 於是就去咗東廣場搵嘢食🦭 求其見到呢間撈米線有位就入咗去食😗 兩個人夜晚食得勁飽 睇翻張單原來只係97蚊 🥹 味道仲有驚喜添!✨ 招牌手撕雞撈米線💲 47辣汁酸辣度啱啱好 有啲麻 唔會太辣 唔食得辣既我覺得接受到得黎好惹味😋 酸菜係我鍾意嗰種甜酸菜 撈埋花生 芫茜 米線一齊食 味道好夾!🥹 本身以為鋪頭唔多人 可能味道麻麻 但係滿意既~ 呢個價錢黎講 份量都唔少❗️✨ 香辣牛腩飯餐💲 47 (凍飲+ 💲3)蘿蔔好驚喜!每舊都無筋 同埋好甜!🤩 牛腩亦都煮得夠嫩~個汁都好食 但係無撈米線咁有驚喜 加上平時食開清湯腩 所以辣味有啲唔慣👀 不過呢個價錢再加上蘿蔔真係好好食 可能會encore🫣

✨ 招牌手撕雞撈米線💲 47

✨ 香辣牛腩飯餐💲 47 (凍飲+ 💲3)