網上唔小人讚依間觀塘人氣烏冬店🤩咁西利所以小編都要去會一會🤓位於駱駝漆所以假期時間大家都預多人排隊搭𨋢~小編都等左十幾分鐘🫣上到去好多人等位~記得預時間丫😌鰹魚半湯冷烏冬+多春魚(2件)鰹魚湯底唔會好濃味~淡淡鰹魚香配搭香蔥再撈埋口感煙靭彈牙既手打烏冬小編表示好正🤭雖然唔係味道香濃~但帶出另一種感覺·清~都可以唔錯👍多春魚炸得剛好~炸粉唔會好厚~小小調味帶起哂成個味道((食左條先記得未影))😮‍💨天婦羅(5件) ~ 骨付雞天婦羅有5種~蝦·多春魚·冬菇·茄子·小牛鰍魚~小編覺得各樣味道正常唔算特別~骨付雞係雞髀🍗可以話不得了~簡單用7味粉同蒜蓉帶起哂個香味~切開見到非常Juicy🤩諗起都想食多隻🤤🤤—————————————————☻非專業食評·純個人口味☻—————————————————📍總結:食落可能覺得唔特別~不過小編覺得清清地食個冷烏冬佢又處理得唔錯👍個雞髀的確好有意外驚喜😍難怪望到全場都幾多人叫😂小編有時間會試埋其他味道或者去下其他分店trytry🤭🤭同埋小編覺得唔算貴~設有工場手製👍烏冬煙韌彈牙既口感~~正🤤

鰹魚半湯冷烏冬+多春魚(2件)

天婦羅(5件) ~ 骨付雞

—————————————————