2020-08-29 357 瀏覽
今日有機會到貴店午膳,本是懷着期待的心情,食物環境也是理想的。原本點Daily Special時都見有加$58配湯及飲品,先生已向店員查詢可否叫飲品list內的飲品,店員說可以半價點。但到付款後才發現配湯$58及點了的MG SIGNATURE BANANA ALMOND MOCHA都收正價,於是問店員為何會收正價?!店員才說MG SIGNATURE是不能計半價的,先生立即說為何之前不說清楚,店員郤支吾以對,只堅持signture的不能計半價...老實講,加$58湯及一杯飲品,郤只有湯,咁杯飲品呢?幾十蚊不是大數目,但如果你哋不正視這個問題,係會令客人覺得被騙,最少我同我先生都有咁嘅感覺😒
2020-08-29