2020-11-01
食物:不過不失,份量都算大。不過廚房似乎唔識字and 唔識分成數。落左個set 嘅西冷,要medium。出到黎係well done。唔好嘥,照食。環境:個場都幾大,檯都夠大。有飛鏢之類嘅設備玩,有outdoor可以坐,適合依家嘅天氣。服務:西,唔專業,衰過茶記街檔,可能真係街檔,Anyway。首先一入門,個個都係到個個員工7下7下,冇人招呼。我大概企係十幾秒,先有人招呼,跟住跟住我好聲好氣咁答佢哋啦。然之後就有人帶我哋坐低。跟住睇咗陣menu落單。但係個個都好迴避,有個肥肥哋嘅男仔埋臺serve。呢個已經係全場最好態度嘅夥計。救命,要求竟然去到咁低,有人應機已經謝天謝地。然之後食完啲嘢係冇人收過啦,我嘅態度已經好好,有禮貌,不過佢哋似乎唔值得俾人尊重,我應該即場發爛渣。唔知仲以為佢哋係度做緊2萬幾個客。但係其實冇乜客。嗰個零零舍舍,著條綠色褲嘅,唔知係咪captain仔,直頭係不知所謂。啲夥計全部企埋一堆喺度傾計。完全唔理啲客。擺位錯L曬,兩位竟然排排坐,仲唔識得補救。啲嘢食曉飛都冇用啦,咁嘅服務態度。請埋曬啲低質員工。睇過好多評論,其實都預咗服務態度唔好,果然同傳說中一樣。唔會再幫襯
服務:西,唔專業,衰過茶記街檔,可能真係街檔,Anyway。首先一入門,個個都係到個個員工7下7下,冇人招呼。我大概企係十幾秒,先有人招呼,跟住跟住我好聲好氣咁答佢哋啦。然之後就有人帶我哋坐低。跟住睇咗陣menu落單。但係個個都好迴避,有個肥肥哋嘅男仔埋臺serve。呢個已經係全場最好態度嘅夥計。救命,要求竟然去到咁低,有人應機已經謝天謝地。然之後食完啲嘢係冇人收過啦,我嘅態度已經好好,有禮貌,不過佢哋似乎唔值得俾人尊重,我應該即場發爛渣。唔知仲以為佢哋係度做緊2萬幾個客。但係其實冇乜客。嗰個零零舍舍,著條綠色褲嘅,唔知係咪captain仔,直頭係不知所謂。啲夥計全部企埋一堆喺度傾計。完全唔理啲客。擺位錯L曬,兩位竟然排排坐,仲唔識得補救。啲嘢食曉飛都冇用啦,咁嘅服務態度。請埋曬啲低質員工。睇過好多評論,其實都預咗服務態度唔好,果然同傳說中一樣。唔會再幫襯。