2021-05-17
觀塘工廈都有好高質嘅壽喜燒小店店舖用心打造日式裝修座位唔多,環保十分舒適😌母親節當日泥到依到慶祝母親節想食,當然要預早訂位啦成功訂位職員收線前會同你講早一日/當日有職員打泥同你confirm booking記得聽電話confirm booking呀‼️記得聽電話confirm booking呀‼️記得聽電話confirm booking呀‼️當日有兩枱客就係因為無confirm booking無得食啦🙈💠三款前菜(由左至右)·蟹膏帶子牡丹蝦菠菜·蕃茄柚子大根·炙燒和牛壽司樣子精緻,而且食落有驚喜😍,食材好新鮮,蕃茄鮮甜,和牛入口即溶💠澳洲M9和牛、日本A4和牛、野菜拼盤店員首先行過泥放底晒今日將會食嘅食物然後幫每位打日本蛋仲會問有冇人唔食生雞蛋㗎呢,好細心💛店員會主動介紹壽喜燒嘅進食方法每款牛都整一次比我地食務求每個食客都可以真正享受到壽喜燒講真平民價壽喜燒都有咁體貼嘅服務真係十分驚喜,亦都係我會推介俾大家嘅原因之一🥰💠澳洲M9和牛和牛賣相脂肪分佈平均,肉質軟滑,比日本和牛較重牛味🐮🐮🐮🐮🐮💠日本A4和牛店員同我地介紹今日嘅和牛已經升級至A5級別嘅「大分豐後牛」🐮🐮🐮🐮,但價錢同埋服務依然不
店舖用心打造日式裝修
座位唔多,環保十分舒適😌
母親節當日泥到依到慶祝母親節
想食,當然要預早訂位啦
成功訂位職員收線前會同你講
早一日/當日有職員打泥同你confirm booking
記得聽電話confirm booking呀‼️
💠三款前菜(由左至右)
·蟹膏帶子牡丹蝦菠菜
·蕃茄柚子大根
·炙燒和牛壽司
前菜
💠澳洲M9和牛、日本A4和牛、野菜拼盤
店員首先行過泥放底晒今日將會食嘅食物
然後幫每位打日本蛋
仲會問有冇人唔食生雞蛋㗎呢,好細心💛
店員會主動介紹壽喜燒嘅進食方法
每款牛都整一次比我地食
務求每個食客都可以真正享受到壽喜燒
講真平民價壽喜燒都有咁體貼嘅服務
真係十分驚喜,亦都係我會推介俾大家嘅原因之一🥰
💠澳洲M9和牛
💠日本A4和牛
店員同我地介紹今日嘅和牛已經升級至A5級別嘅「大分豐後牛」🐮🐮🐮🐮,但價錢同埋服務依然不變😍入口即溶😋😋😋好高質
💠野菜拼盤
當中最特別嘅係百頁豆腐,並唔係普通嘅嫩豆腐,百頁豆腐雖然比普通豆腐較粗身,但會食到好濃嘅黃豆香,好味!
國菜拼盤
💠甜品:火炙豆腐雪糕
豆腐味好出,好味!😋
享受完今晚之後,100%會回頭再食,希望佢哋可以keep住呢個咁好嘅質素,支持小店💪🏻