我哋嗌咗晚市二人套餐($368)、黑松露薯條配黑松露蛋黃醬($68)、日式炸雞配明太子醬($118)咁首先講咗套餐嘅兩個前菜先啦(分別就係白鱸魚茄子蓉多士同埋意大利風乾火腿拼盤)前者食落去嗰個口感幾特別😋😋(好少見到出面有呢一個配搭)而Parma Ham食落去亦都唔會太鹹咁之後就講吓兩個主菜啦分別就係手工意式薯團配煙肉蕃茄醬+ 慢煮牛面頰蕃紅花意大利飯(+$50)意式薯團食落去口感幾特別😉😉(第一次見到有呢個配搭)食落去口感有啲似麻糬咁樣而且嗰個煙肉蕃茄醬都好濃郁😚😚之後意大利飯食落去幾有咬口牛面頰食落去亦都比我想像中腍跟住就講埋我哋嗌咗兩個小食~薯條係新鮮滾熱辣炸起嘅嘅🔥🔥所以真係幾脆口值得一讚嘅地方,係佢嘅黑松露醬係可以Refill嘅👍👍(因為我個friend真係好鍾意食黑松露醬)炸雞食落去亦都幾嫩滑咁最後就講埋我哋嗌嘅嘢飲+甜品啦我揀咗要Iced Chocolate我朋友就揀咗要Iced Matcha Latte甜品方面就係奶凍配百香果醬(套餐加配價+$38)同埋Tiramisu (套餐加配價+$38)我想講呢兩個甜品真心好高質素❤️❤️奶凍食落去真係好Creamy加埋百香果醬配搭得

咁首先講咗套餐嘅兩個前菜先啦
(分別就係白鱸魚茄子蓉多士同埋意大利風乾火腿拼盤)
前者食落去嗰個口感幾特別😋😋
(好少見到出面有呢一個配搭)
而Parma Ham食落去亦都唔會太鹹

咁之後就講吓兩個主菜啦
意式薯團食落去口感幾特別😉😉
(第一次見到有呢個配搭)
食落去口感有啲似麻糬咁樣
而且嗰個煙肉蕃茄醬都好濃郁😚😚
之後意大利飯食落去幾有咬口
牛面頰食落去亦都比我想像中腍

跟住就講埋我哋嗌咗兩個小食~
薯條係新鮮滾熱辣炸起嘅嘅🔥🔥
所以真係幾脆口
值得一讚嘅地方,係佢嘅黑松露醬係可以Refill嘅👍👍
(因為我個friend真係好鍾意食黑松露醬)
炸雞食落去亦都幾嫩滑

咁最後就講埋我哋嗌嘅嘢飲+甜品