2024-12-25 73 瀏覽
路過東廣場,見上面1樓有個新開嘅美食廣場,午餐時間唔知食咩好,望到餐牌見到性價比好高嘅川婆婆,就入咗去食啦🩷花膠雞湯米線🍜配料十足仲好養生,有蟲草花、雞肉、木耳、花膠、杞子,仲加配咗萵筍,花膠好爽口,有豐富膠原蛋白。雞肉好滑,雞湯好濃郁,配上彈牙嘅米線,值得推介🥰🍖胡椒豬肚雞湯米線🍜胡椒豬肚湯第一啖梗係要飲下個湯先啦,一入口就係濃濃嘅胡椒香,而且有一定嘅胡椒辣度,冬天食真係啱哂!加左軟腍嘅腐竹索埋個湯超級好食,但係食哂成碗點解都搵唔到有豬肚嘅🥲蒜泥白肉🍲毫不吝嗇嘅蒜泥堆,腩肉片切得夠薄,連埋蒜泥同辣油非常惹味🔥店員服務態度好好,雖然係QR code 落單,但係佢地都好滿足倒客人需要,例如我地想要牙簽,佢地即刻就回應所需🥰

花膠雞湯米線🍜

胡椒豬肚雞湯米線🍜

蒜泥白肉🍲
毫不吝嗇嘅蒜泥堆,腩肉片切得夠薄,連埋蒜泥同辣油非常惹味🔥