2016-02-12
新年前黎到呢間係觀塘既工業cafe環境都幾寧靜 仲有個小露台 鐘意陽光既朋友可以選擇出去食不過以工業cafe黎比較之下 餐廳面積較小cafe近乎係全自助式 所以你都唔好expect員工有咩特別既服務我去既時候正正係中午 餐廳八成滿同埋 提提大家 lunch time只有lunch set提供如果想食牛角包 或者想飲佢地最出名既smoothie e.g.繽紛樂沙冰千其唔好係lunch time去 因為所有野都唔會提供最後我同朋友就叫左兩個lunch set'香煎帶子墨汁意粉 (HKD68)呢個墨汁意粉口感同味道都唔錯份量尚算適中 最意外係個帶子 煎得好香 而且好厚肉!但當然墨汁一定係食到成口都係黑色hahaaa忌廉蘑菇菠菜意粉配煙三文魚 (HKD68)呢個係「健康之選」意粉係加入左菠菜 所以意粉呈綠色煙三文魚都幾足料 偏佈意粉外圍同埋呢個意粉既sauce好香好開胃!粒粒檸檬蘇打野飲係lunch set包埋既味道就無咩特別 都係普通既lemon soda
環境都幾寧靜 仲有個小露台 鐘意陽光既朋友可以選擇出去食
不過以工業cafe黎比較之下 餐廳面積較小 cafe近乎係全自助式 所以你都唔好expect員工有咩特別既服務
我去既時候正正係中午 餐廳八成滿
千其唔好係lunch time去 因為所有野都唔會提供 最後我同朋友就叫左兩個lunch set'
香煎帶子墨汁意粉 (HKD68)
份量尚算適中 最意外係個帶子 煎得好香 而且好厚肉!
但當然墨汁一定係食到成口都係黑色hahaaa
忌廉蘑菇菠菜意粉配煙三文魚 (HKD68)
煙三文魚都幾足料 偏佈意粉外圍
同埋呢個意粉既sauce好香好開胃!
粒粒檸檬蘇打
味道就無咩特別 都係普通既lemon soda