2022-12-05
呢排黎多咗觀塘,發現觀塘嘅美食遠遠比想像中多😳今次呢間餐廳比較近觀塘海濱,設有indoor同outdoor 嘅坐位,仲要係🐶pet friendly 👍🏼✨白酒奶油三文魚意粉 $128意粉口感剛好,白酒奶油醬十分creamy, 而且份量很足🌟除了醬汁入邊加入三文魚肉之外,上面還配上🦀蟹子和一塊煎到香脆嘅🐟三文魚扒✨ 🐟三文魚皮煎到好脆,而且魚肉魚油豐富🌟✨黑松露帶子奶油燉飯 $168配上三粒大帶子,一邊煎到香脆,而另一邊保持帶子嫩滑嘅質感~濃濃嘅黑松露味燉飯配上一顆生熟蛋和香脆的脆粒,口感十足🌟 🍰芒果乳酪芝士蛋糕 $38係偏向厚實嘅質地,🥭芒果乳酪味酸酸甜甜😚環境:4/5餐廳用餐位置很大,四周牆壁還掛滿特色畫作。呢度係一個好適合三五知己詳談嘅地方~服務:4/5天氣轉涼,都可以提供熱水👍🏼qr code 落單,上菜速度適中~食物:4/5覺得我今次選擇嘅食物全部都係偏向奶油類🥲整體感覺較濟🥹但味道係不錯的~如果兩個人食建議可以點一個奶油類嘅意粉或者燉飯,再加沙律或者小食和飲品Revisit: Yes
✨白酒奶油三文魚意粉 $128
✨黑松露帶子奶油燉飯 $168
🍰芒果乳酪芝士蛋糕 $38
係偏向厚實嘅質地,🥭芒果乳酪味酸酸甜甜😚
環境:4/5
服務:4/5