2023-06-27
帶完小朋友去玩,帶佢去食佢最愛既薯條先😝今次黎咗觀塘嘅一間隱世漢堡小店食野~🔸沙嗲雞脾肉串🔸七味粉蒜香單骨雞翼🔸粗薯條小食係即叫即炸,新鮮熱辣好香脆😍沙嗲雞脾肉串必食😍外脆內嫩,而且好入味,火候啱啱好,一啲都唔覺得乾,肉夠juicy,有驚喜😋薯條係粗身波浪薯條,好正😋🔸和牛漢堡吧枱可以望住即場製作,麵包鬆軟,和牛漢堡扒好有牛肉香,煎得有焦香味,好香口,個醬汁食到有Tabasco味,酸酸地,少少辣,同漢堡扒好match,加埋蔬菜新鮮,好正🤓👍🔸墨汁墨魚肉扁意粉好少可以喺平民餐廳食到墨魚汁意粉,食落有淡淡洋蔥同墨魚汁味,份量唔少,意粉軟硬剛好,呢個價錢抵食👍🔸無骨海南雞飯好抵食既海南雞飯,雞肉香滑肉嫩,另外亦有拌飯或者全份海南雞~帶返去加餸亦得😋🔸檸檬薏米水呢度嘅薏米水係自家製,清新消暑解渴,夠晒凍,仲有粒粒薏米喺底,唔錯👍👍呢間隱世小店價錢平民,食物好食,仲可以係呢度訂到會,值得推介😋🫶🏻💖
🔸沙嗲雞脾肉串🔸七味粉蒜香單骨雞翼🔸粗薯條
🔸和牛漢堡