2018-11-13
細佬passing out 當時要一家人食飯慶祝一下!同長輩食飯當然揀返中菜就返佢地喜好~~提早一星期係翠園訂左枱食飯,所以早少少過黎就可以直接入座~~上網見到翠園做緊用中銀信用卡promotion 訂指定酒席有優惠,岩岩好我地6個人訂左半席我發現當晚未算爆座,但服務有點混亂,比如搵呀姐倒水一大輪未見人喇,加餸又要三催四請先有人應機⋯⋯ 感覺服務完全不到位片皮鴨係我最欣賞的一樣菜色,鴨子夠香,肥瘦適中,連配料包住薄餅食岩岩好~~可以encore 薄餅一次!可笑是第一round 俾得個7-8 塊,只可以一人包一次,第二round 剩返唔多時就俾左成10 我塊,真係好搞笑!翠肉瓜炒花枝片花枝片份量算大,翠肉瓜亦炒得爽身脆口原隻鮑魚Size 小小,但一口一隻剛剛好,幾香口入味其餘菜色我覺得都ok 既~~中規中矩喇!但半席酒席有原隻鮑魚,響螺花膠湯等等都算抵食,尤其有中銀卡做折有Promotion!但翠園員工服務真係要改善下喇~
翠肉瓜炒花枝片
花枝片份量算大,翠肉瓜亦炒得爽身脆口
原隻鮑魚
Size 小小,但一口一隻剛剛好,幾香口入味
但翠園員工服務真係要改善下喇~