✰ M I S S I N G L I N K C O F F E E ✰ 要趕係熱潮時間出post其實已經有好多間係佢開業時去但未有及時出post🤫開業半個月就黎試MISSINGLINK COFFEE既打卡位就係門口同呢個圓形既位置餐廳只有2個圓形打卡位坐唔坐到就要睇大家彩數啦!(我就勁好彩,坐到靚位之餘仲包場!😆)影晒相之後就一大堆人咁衝入黎幾分鐘就full house仲要排晒隊😳呢間正正在the coffeeology 格離最佳打卡位置就係⭕️同門口位Scrambled Egg Avocado Toast 🥑 $78原來個人像set得太西利見唔到佢全相😂牛油果好足料🥑放喺半熟滑蛋既多士上食落味道都ok 蛋汁滿滿😌😌😌正正係我鍾意嘅感覺但整體唔算有驚喜,中規中矩👌🏻Strawberry Match Roll Cake $60見到IG都幾多人都推介當然要試吓佢啦!除咗上邊嘅士多啤梨之外其實係抹茶忌廉位置都有草莓🍓只係我完全唔知道佢存在(係背面😹)口感幾soft而且抺茶味都幾濃抹茶忌廉口感好輕盈唔會覺得好膩推介推介❤️明太子意粉 $118賣相幾吸引,意粉沾滿明太子🍝食得帶點明太子嘅鹹香不

要趕係熱潮時間出post
其實已經有好多間係佢開業時去
但未有及時出post🤫

開業半個月就黎試
餐廳只有2個圓形打卡位
坐唔坐到就要睇大家彩數啦!
(我就勁好彩,坐到靚位之餘仲包場!😆)
影晒相之後就一大堆人咁衝入黎

放喺半熟滑蛋既多士上
食落味道都ok
蛋汁滿滿😌😌😌
正正係我鍾意嘅感覺
但整體唔算有驚喜,中規中矩👌🏻

見到IG都幾多人都推介
當然要試吓佢啦!
除咗上邊嘅士多啤梨之外
其實係抹茶忌廉位置都有草莓🍓
只係我完全唔知道佢存在(係背面😹)
口感幾soft而且抺茶味都幾濃
抹茶忌廉口感好輕盈唔會覺得好膩
推介推介❤️

明太子意粉 $118
賣相幾吸引,意粉沾滿明太子🍝
食得帶點明太子嘅鹹香
不過意粉個人覺得彈牙感欠奉
但味道都唔錯既👍🏻

Matcha Latte & Mojicha Latte $60
如果以打卡來講賣相就好似充滿牛奶嘅飲品一樣
抺茶味比較淡口