招聘中
薪金面議
9天前
薪金面議
9天前
餐廳: 譚仔三哥米線 (萬事達廣場)
資訊:

好耐無經過萬事達廣場哩邊,離遠已經聞到譚仔味啦,搞到我囉囉攣😚😚哩間譚仔唔係食服務,唔係食速度,唔係食環境🤣🤣因為樓面落單得一個人,傳菜得一個人,收錢得一個人🤣🤣所以唔好催,慢慢等(見證住隔離枱催左三次但碗米線到我食完都未送到黎)亦都唔好改黎改去,唔好叫抺台同比杯水你,因為一律唔會有人幫你做🤣味道哩間分店絕對過到口癮,正呀!!!🌶🌶❤️❤️麻香辣味都啱啱好,面質較淋同有味,唔係白烚煮完再溝湯。今次叫左片頭食,還可以唔錯 ,下次可再食😆Lunch hour 基本上入座率都爆滿,要等位

味道哩間分店絕對過到口癮,正呀!!!🌶🌶❤️❤️
麻香辣味都啱啱好,面質較淋同有味,唔係白烚煮完再溝湯。

今次叫左片頭食,還可以唔錯 ,下次可再食😆

Lunch hour 基本上入座率都爆滿,要等位