2009-08-18 27 瀏覽
一早出到來問機票, 問完哂價錢, availability, 搞掂哂睇衫前去食少少野. 不打算多食的我們就先來甜品打底. 銀行中心一出來, 我便被拉到入許樓山, 一早就要撈一撈野. 芒果撈野, 一向是許留山既名物, 下有芒果雪糕, 上有什果等等. 夠冰涼可口. 但整份甜品完全取決於芒果本身. 上面層好食, 水果夠新鮮, 當然是好, 若芒果是酸的話, 成份撈野就大打折扣. 今次呢砵撈野, 芒果未算最甜, 所以切忌食西瓜, 蜜瓜先. 不然就大大影響芒果既味道. 之後我叫了一個芒果椰什珍珠什麼的, 感覺椰汁唔夠, 搞勻都無補於事, 所以淨係覺得我飲緊芒果既飲品. 餃子, 就一般行貨物品, 皮雖然夠薄, 但真的非常普通. 我們二人特登揀樓上坐, 沒人時, 幾好, 多人時, 就會好重壓迫感.

餃子, 就一般行貨物品, 皮雖然夠薄, 但真的非常普通.