2016-01-19
妹妹生日, 去了食PIZZA, 我們有八個人, 好彩一早訂左枱, 但都好FULL, 只限時1.5小時, 原來星期日的中午已經咁好生意了. 這間PIZZA HUT都幾靚的環境呀.今次食套餐, 叫左兩個四人的套餐, 啱啱好呀. 套餐有忌廉湯, 都好味的, 有些料, 但唔夠熱呀, 唔會好結身, 味道都啱, 唔會過咸.西班牙雜錦飯, 有些火腿, 蕃茄, 西蘭花0之類, 一般啦. 太多汁呀.海鮮寛條麵, 白汁OK, 幾香的, 有些魷魚, 蟹柳, 帶子粒等等, 味道都幾好凱撒沙律, 都好大碟的, 自己加醬汁, 有兩大條麵包條, 太硬啦, 我鍾意麵包粒撈埋落沙律度, 好味D.洋蔥圈, 好香呀, 炸到金黃色, 洋蔥仲好多汁, 好味道.魷魚圈薯條, 都幾好味的, 脆卜卜好惹味.薯蓉, 都好滑的, 不過味道唔夠, 都好食, 有些肉醬.兩款係唔同味的薯蓉, 不過好似差唔多呀.白汁雞皇飯, 都好食, 白汁夠香, 焗到夠熱的, 有蟹柳及蝦及其它海鮮.新的層層芝味批, 我們叫左錦繡派對, 賣相都好靚, 但我以為上面果層係好高架添, 原來都唔係, 配料唔夠豐富, 味道唔夠出及夠味, 都幾特別的, 有芝心係條邊,
今次食套餐, 叫左兩個四人的套餐, 啱啱好呀. 套餐有忌廉湯, 都好味的, 有些料, 但唔夠熱呀, 唔會好結身, 味道都啱, 唔會過咸. 西班牙雜錦飯, 有些火腿, 蕃茄, 西蘭花0之類, 一般啦. 太多汁呀. 海鮮寛條麵, 白汁OK, 幾香的, 有些魷魚, 蟹柳, 帶子粒等等, 味道都幾好 凱撒沙律, 都好大碟的, 自己加醬汁, 有兩大條麵包條, 太硬啦, 我鍾意麵包粒撈埋落沙律度, 好味D. 洋蔥圈, 好香呀, 炸到金黃色, 洋蔥仲好多汁, 好味道. 魷魚圈薯條, 都幾好味的, 脆卜卜好惹味. 薯蓉, 都好滑的, 不過味道唔夠, 都好食, 有些肉醬. 兩款係唔同味的薯蓉, 不過好似差唔多呀. 白汁雞皇飯, 都好食, 白汁夠香, 焗到夠熱的, 有蟹柳及蝦及其它海鮮. 新的層層芝味批, 我們叫左錦繡派對, 賣相都好靚, 但我以為上面果層係好高架添, 原來都唔係, 配料唔夠豐富, 味道唔夠出及夠味, 都幾特別的, 有芝心係條邊, 但我其實一般, 太漏了, 有些黑檻欖, 青瓜, 蕃茄醬, 一些海鮮等等. 另外一個係超級至尊, 都係傳統的好味, 好豐富的口感, 有火腿片, 芝士, 牛肉, 黑檻欖, 仲有菠蘿, 好味呀, 又夠香口. 味道配撘得比較突出. 檸檬茶好大杯呀, 賣相都好討好的.