餐廳: 元気寿司 (屯門市廣場1期)
資訊:

2023-10-23 119 瀏覽
耐唔耐食壽司都會食下元氣 , 因為水準唔會太差同埋久唔久都會有新款壽司試下 今次去食ONLINE拎位,晚市都要等1個鐘到,但ONLINE拎位可以附近行下 好快就到等到都餓餓地,好多都食左無影相,但都係舊款壽司,所以講下新推出既仲好舊款壽司(厚切三文魚壽司) - 睇樣都見到 唔會差啦 都算肥美新推出(厚切味增灸燒三文魚) - 多左味既三文魚 雖然有種燒魚油味 但我覺得咩都無 原味既三文魚好味D新推出(灸燒鲷魚) - 燒過既魚 魚油好足 加埋少少沙津醬 好夾 總結:元氣今期新推出既壽司都叫可以一戰 , 有ONLINE拎位好方便

60 分鐘 (堂食)